Moda i ljepota

  • Kako ubrzati rast kose

   Kako ubrzati rast kose

   Neki stručnjaci će se držati teorije da se rast kose ne može ubrzati dok će drugi mnogim savjetima probati pomoći mnogim djevojkama i ženama koje imaju problem s pretjeranim gubitkom kose.... Čitaj dalje »

  • Domaći recepti protiv ispadanja kose

   Domaći recepti protiv ispadanja kose

   Kosa je oduvijek bila ukras lica i predmet ljepote, kako u žena, tako i kod muškaraca. Duga, gusta i zdrava kosa, san je svake osobe. Razni poremećaji u organizmu, genetska predispozicija ili krivo tretiranje kose, može uzrokovati pravu noćnu... Čitaj dalje »

  • Domaći recepti za kosu - za sjaj i ljepotu kose

   Domaći recepti za kosu - za sjaj i ljepotu kose

   Mnoge muškarce privlače žene predivnom i sjajnom kosom, bilo ona dugačka ili kratka. Stoga, kako bi osvojile svog princa vodite brigu o kosi, njegujte ju, dajte joj sve potrebne vitamine. jer ona puno govori o vama kao osobi. Ukoliko vam u svemu... Čitaj dalje »

  • Kosa - prirodna i zdrava njega

   Kosa - prirodna i zdrava njega

   Kosa je najljepši biser našeg izgleda. Zdrava i prirodna kosa puno govori o općem stanju našeg organizma i brizi za njega. Slaba, krhka i lomljiva kosa ponekad nam može davati znakove da u našem organizmu nešto ne valja. Znamo da zdravlje... Čitaj dalje »

  • Izrada domaćeg sapuna

   Izrada domaćeg sapuna

   Danas nam se na tržištu nudi mnoštvo preparata za higijenu i njegu kože. Najosnovnija stvar za očuvanje zdravlja našeg organizma je sapun. Od malih nogu nas uče kako je higijena pola zdravlja i kreće od ruku. Ruke stalno koristimo u... Čitaj dalje »

  • Lijepi nokti i njegovane ruke - san svake žene

   Lijepi nokti i njegovane ruke - san svake žene

   Dugi, kratki, različitih boja, umjetni ili prirodni. San svake žene su lijepi i njegovani nokti, jer zapravo pokazuju koliko se brige pridodaje zdravlju i higijeni. Ali kako u svemu tako i u ovom slučaju ukusi su različiti. Za njihovu ljepotu... Čitaj dalje »

  • Kratke frizure - prednosti i mane

   Kratke frizure - prednosti i mane

   Nije lako donijeti odluku i ošišati se na kratko, pogotovo akoste imali dugu kosu. Kratka frizura treba malo hrabrosti, ali kada to napravite, napravili ste veliku promjenu. Ne samo da je vaš izgled promijenjen nego se i vi sami osjećate... Čitaj dalje »

  • Karboterapija - tretman protiv bora

   Karboterapija - tretman protiv bora

   Zasigurno su bore ono što najmanje volimo na svom licu, bilo da se radi o ženi ili muškarcu. Tretman koji uspješno uklanja nazolabijalne bore zove se karboterapija. Ovakve bore nastaju zbog pokreta mišića, ali znanstvenici su otkrili da osim... Čitaj dalje »

  • Bojanje kose - za i protiv

   Bojanje kose - za i protiv

   Danas sve više žena boji kosu, bilo kod frizera ili kod kuće. Bojanje kose nije neka mudrost i svatko to može naučiti. Postoje trajne boje i polutrajne boje. Trajne boje miješaju se s hidrogenom i mješavinom toga može se postići bilo koja... Čitaj dalje »

  • Sajam vjenčanja 2012. godine

   Sajam vjenčanja 2012. godine

   Iza nas je još jedan Sajam vjenčanja, ali ne i posljednji. Uskoro nas očekuje još jedan. Planirate li vjenčanje, organizator ste vjenčanja ili samo želite proviriti što se nudi, bez obzira što vas zanima, Sajam vjenčanja obavezno morate... Čitaj dalje »

  • Frizure.hr - portal sa frizurama za svaku prigodu

   Frizure.hr - portal sa frizurama za svaku prigodu

   Treba vam nova frizura, a ne znate kakva? Posjetite frizure.hr i odaberite svoj novi izgled.... Čitaj dalje »

  • Holistička masaža - za zdravo tijelo i zdrav duh

   Holistička masaža - za zdravo tijelo i zdrav duh

   Ova masaža je posebna jer se njome uspostavlja sklad na mentalnom, emocionalnom i fizičkom nivou. U holističkoj masaži kombiniraju se razne tehnike, te se kombiniraju različiti elementi zapadnih i istočnjačkih metoda masaže. ... Čitaj dalje »

  • Manikura - kako pravilno manikirati nokte

   Manikura - kako pravilno manikirati nokte

   U tretmanima manikure koriste se razne kreme, ampule za ruke, peeling za ruke, te se koriste razni preparati koji potiću rast noktiju, omekšavaju kožicu i njeguju ih. Osnovna njega uključuje čišćenje, obnavljanje noktiju, njihovo oblikovanje,... Čitaj dalje »

  • Umjetni nokti – ugradnja

   Umjetni nokti – ugradnja

   Danas se sve češće ugrađuju umjetni nokti i malo je žena koje ne drže do izgleda svojih noktiju. Ugradnja je vrlo jednostavna, ne boli i traje do 2 sata. Umjetni nokti rade se od posebne smjese, tj. gela, koji se nanosi na prirodni nokat koji... Čitaj dalje »

  • Francuska manikura kod kuće

   Francuska manikura kod kuće

   Ovo je jedan od najpopularnijih načina ukrašavanja noktiju. Osnivatelj ove francuske manikure je američka tvrtka Orly čiji je osnivač Jeff Pink koji je rodom iz Francuske. Svaka žena želi imati njegovane i lijepe ruke i nokte, a jedna od... Čitaj dalje »

  • Masaža vulkanskim kamenjem

   Masaža vulkanskim kamenjem

   Vratite svoju energiju, poletnost, pružite svom tijelu što zaslužuje, te opustite sva svoja osjetila. Svakim tretmanom osjećat ćete opuštenost, a učinci će biti dugotrajniji.... Čitaj dalje »

  • Egipatska depilacija koju možete napraviti i kod kuće

   Egipatska depilacija koju možete napraviti i kod kuće

   Smjesu za egipatsku depilaciju možete napraviti i kod kuće u samo tri koraka. Uštedite svoje dragocjeno vrijeme i odlazak kod kozmetičarke.... Čitaj dalje »