Fitness i dijeta

  • Fitness Bootcamp - grupni tjelesni trening

   Fitness Bootcamp - grupni tjelesni trening

   Fitness Bootcamp vrsta je grupnog tjelesnog treninga. Programi su uglavnom namijenjeni za izgradnju snage i fizičke sposobnosti kroz intezivan rad cijele grupe jedan sat dnevno. Ovakva vrsta vježbe vrlo je popularna u Americi, a 2005. je došla u... Čitaj dalje »

  • Atkinsova dijeta - dijeta s malo ugljikohidrata

   Atkinsova dijeta - dijeta s malo ugljikohidrata

   Otkako je dr. Atkins objavio originalnu dijetu s malo ugljikohidrata 70-ih godina prošlog stoljeća, milijuni su je isprobali, gubili kilograme pa ih ponovo vraćali, a prehrana s niskim udjelom ugljikohidrata postala je veliki hit. ... Čitaj dalje »

  • Mjesečeva dijeta i mijene za 2011.

   Mjesečeva dijeta i mijene za 2011.

   Kada Mjesec ulazi u novu fazu, tj. kada se Mjesec smanjuje, dijete se treba pridržavati 24 sata. Znači, ova je dijeta usklađena s mjesecom i kada se vi uskladite s Mjesecom tada i mršavite, ali treba se strogo pridržavati pravila ako želite... Čitaj dalje »

  • Yoga - spoj duha i tijela

   Yoga - spoj duha i tijela

   Yoga je spoj duhovnih i tjelesnih vježbi, a potjeće iz Indije. Sastoji se od fizičkih vježbi disanja, te postizanjem jedinstva sa samim sobom. Danas yogu prakticiraju zbog zdravlja, koncentracije, psihičke opuštenosti. ... Čitaj dalje »

  • Top 10 dijeta za mršavljenje

   Top 10 dijeta za mršavljenje

   Danas imamo pregršt dijeta za mršavljenje, recepata kako smršavjeti,te kako održati dobru liniju. Mi vam donosimo deset vrsta najpopularnijih dijeta koje su vrlo učinkovite, ali i odlične za detoksikaciju organizma. ... Čitaj dalje »

  • Limfna drenaža - ručno ili pomoću aparata

   Limfna drenaža - ručno ili pomoću aparata

   Limfa je tekućina koja je bez boje, sastavljena od bijelih krvnih stanica i plazme. Ta tekućina prolazi kroz organizam putem limfnih žila i limfnih čvorova. Na taj način krv dolazi u sve dijelove tijela te donosi sve potrebno za normalno... Čitaj dalje »

  • UN dijeta traje 90 dana

   UN dijeta traje 90 dana

   UN dijeta pomoći će vam izgubiti značajni dio kilograma, te će potaknuti vaš organizam na učinkovitije sagorijevanje kalorija. Lako je primjenjiva, te ubrzava rad metabolizma.... Čitaj dalje »

  • Pilates - što i kako

   Pilates - što i kako

   Vježbajte pilates i vratite gipkost i elastičnost svome tijelu. Pilatesom također poboljšavate svoje zdravlje, ravnotežu, a i dobro raspoloženje.... Čitaj dalje »