Njega lica

  • Prirodni recepti za ljepotu od Aloe Vere

   Prirodni recepti za ljepotu od Aloe Vere

   Postoji mnoštvo proizvoda i preparata koji se dobivaju na prirodan ili umjetan način, a čiji je sastojak Aloe Vera. ... Čitaj dalje »

  • Kivi - prirodna maska za lice

   Kivi - prirodna maska za lice

   Zdravo voće kivi nema samo blagotvorno djelovanje na zdravlje organizma. Kivi se koristi u mnogim preparatima za njegu tijela i njegovih pojedinih dijelova, primjerice kože ruku, lica i kosu.... Čitaj dalje »

  • Proširene pore - prirodna kozmetika

   Proširene pore - prirodna kozmetika

   U određenom životnom razdoblju, kao što su pubertet i menopauza, ili kod određenih promjena hormona, dolazi do pojavljivanja pora. Pore su mjesta na površini kože gdje završavaju kanali lojnih žlijezda. Ako lojne žlijezde jače rade, pore... Čitaj dalje »

  • Domaći recepti za lice

   Domaći recepti za lice

   Imate problema sa licem? Vjerujem da ima svaka žena, djevojka, pa čak i muškarci. Isprobali ste mnoge proizvode za čišćenje lica, protiv bora, protiv prištića, ali ništa ne djeluje. Vrijeme je da odustanete od skupih preparata i potražite... Čitaj dalje »

  • Okviri za naočale - ukras lica

   Okviri za naočale - ukras lica

   Uđemo li danas u trgovinu optikom, bilo da smo se tamo zatekli kupujući okvire za dioptrijske naočale ili tražimo dobru zaštitu za oči od jakog ljetnog sunca i modni detalj, vjerojatno ćemo se naći pred nedoumicom kad vidimo kakva nam... Čitaj dalje »

  • Problemi s kožom - priručna rješenja

   Problemi s kožom - priručna rješenja

   Koža je najveći ljudski organ, koji nas razdvaja od vanjskog svijeta. Služi za zaštitu, termoregulaciju, kao osjetni organ i kao organ za izlučivanje i apsorpciju. S obzirom na svoju veličinu i činjenicu da je najizloženija vanjskim... Čitaj dalje »

  • Užas mladih - akne

   Užas mladih - akne

   Uđete u pubertet, komadi vam se odjednom počinju sviđati, čak i oni koje prije ne bi dirali ni kombinirkama, činite sve kako biste impresionirali suprotni spol, izgled i dojam koji ostavljate na drugi spol ima prednost pred običnim životnim... Čitaj dalje »

  • Karijes - bolest zuba

   Karijes - bolest zuba

   Zubi su oduvijek bili pokazatelj zdravlja i higijene, a također su i najveći ukras našeg lica. Kaže se da se osmijehom mogu otvoriti sva vrata. Ali ako je osmijeh ružan zbog pokvarenih zubiju, neka vrata će ostati zatvorena. Zdravlje zubiju... Čitaj dalje »

  • Prirodno uklanjanje šminke - sredstva iz naše kuhinje

   Prirodno uklanjanje šminke - sredstva iz naše kuhinje

   Koliko puta ste čuli ili pročitali kako je obavezno prije spavanja skinuti make up, koji vam je krasio lice tijekom cijeloga dana ili na večernjem izlasku. Postoje različita sredstva za uklanjanje šminke ali ona ne moraju biti nužno dobra za... Čitaj dalje »

  • Neugodan zadah u ustima - par savjeta za postizanje svježine vašeg daha

   Neugodan zadah u ustima - par savjeta za postizanje svježine vašeg daha

   Kada bi nam netko rekao kako se riješiti lošeg zadaha u samo par poteza vjerojatno bi svi poslušali taj savjet. Upravo zbog toga mi vam donosimo par savjeta kako se riješiti neugodnih situacija popraćenih mirisom luka, češnjaka, kave i... Čitaj dalje »

  • Izbjeljivanje zubi profesionalnim i prirodnim metodama

   Izbjeljivanje zubi profesionalnim i prirodnim metodama

   Zubi s vremenom izgube svoju bjelinu, a najčešći krivci za to su kava, čajevi, crno vino, cigarete i dr. Srećom, postoje metode koje mogu vratiti sjaj i bjelinu zubima i to potpuno bezbolno i u kratkom vremenskom roku. ... Čitaj dalje »

  • Laserska korekcija vida

   Laserska korekcija vida

   Laserska korekcija vida poboljšava vid tako da vam nikad više ne zatrebaju naočale niti kontaktne leće. Zahvat se može obaviti na osobama od 18 godina pa na dalje. Ovaj zahvat postao je vrlo popularan u svijetu, te se sve više ljudi odlučuje... Čitaj dalje »

  • Maske za lice - kozmetički salon u vašem domu

   Maske za lice - kozmetički salon u vašem domu

   Najbolja maska za lice je ona koja odgovara vašem tipu lica. To može biti za masnu kožu, suhu kožu, osjetljivu ili mješovitu kožu. Bilo koji tip kože imali, maska uvijek pomaže koži da se obnovi, pročisti i umiri. ... Čitaj dalje »

  • Podočnjaci i kako ih se riješiti

   Podočnjaci i kako ih se riješiti

   Iako postoji mnogo razloga za tu pojavu ispod očiju, tako postoje i načini kako spriječiti ili kako ukloniti podočnjake i to prirodnim metodama koje možete naći i u svojoj kući.... Čitaj dalje »