Muškarci

 • Ferratum

  Ferratum

  Pionir u financijskoj tehnologiji i mobilnom kreditiranju. Ferratum grupa pionir je u području financijske tehnologije i mobilnog kreditiranja, upisana u „Prime Standard“ Frankfurtske burze...

  Više »

  • Ferratum

   Ferratum

   Pionir u financijskoj tehnologiji i mobilnom kreditiranju. Ferratum grupa pionir je u području financijske tehnologije i mobilnog kreditiranja, upisana u „Prime Standard“ Frankfurtske burze vrijednosnih papira. Ferratum klijentima nudi pristup... Čitaj dalje »

  • Prirodno sredstvo protiv ispadanja kose

   Prirodno sredstvo protiv ispadanja kose

   Alopecija je postupno ispadanje kose koje može dovesti do potpune ćelavosti. Veliki je, a i česti problem jer će barem 30% žena i 70% muškaraca proći kroz to razdoblje. Razlozi su raznoliki, od hormonskih poremećaja i menopauze do stresa i... Čitaj dalje »

  • Muškarci i znojenje

   Muškarci i znojenje

   Priroda i društvo ne idu uvijek ruku pod ruku. Činjenica kako je znojenje najprirodniji i najnormalniji način na koji se tijelo brani protiv vrućine, neće nas utješiti ako moramo na sastanak u košulji mokroj ispod pazuha, leđima i prsima.... Čitaj dalje »

  • Kravata - hrvatski proizvod

   Kravata - hrvatski proizvod

   Kravata je općenito simbol uglađenosti. Svaki muškarac koji imalo drži do sebe, u posebnim prilikama uvijek će izabrati kravatu kao neizostavni modni detalj. Kravata je odjevni predmet koji služi za dekoraciju i obično se nosi provučena... Čitaj dalje »

  • Vrste motora

   Vrste motora

   Zima je uskoro pri kraju i već se po raznim reklamama i oglasima može vidjeti kako su neke pripreme za proljeće i ljeto već krenule. Svatko ima neke svoje pripreme za toplije doba godine kao npr. generalno čišćenje stana, kuće ili garaže, a... Čitaj dalje »

  • Riješenje za gubitak kose

   Riješenje za gubitak kose

   Svaka osoba izgubi do 100 vlasi dnevno. Gubljenje kose može biti trajno ili privremeno. Najčešći načini gubitka kose su: geni (čak 90% slučajeva), stres, starost, bojanje kose, izbjeljivanje kose, peglanje, razni lijekovi. Ovi načini mogu... Čitaj dalje »

  • Održavanje brade - za uredan izgled

   Održavanje brade - za uredan izgled

   Brada na vašem licu govori mnogo o vama. Uredni brkovi i brada mogu biti znak autoriteta, dok duga brada, neobrijana može dati dojam beskućnika.... Čitaj dalje »

  • Olimpijske igre - proslava za pobjedu Zeusa

   Olimpijske igre - proslava za pobjedu Zeusa

   Olimpijske igre kao višesportsko natjecanje nastalo je u vrijeme starih Grka. Prema najpoznatijoj legendi Zeus (vrhovni bog Grka) je spasio svoju braću koju je njihov otac Kron kada bi se rodili progutao kako mu ne bi preoteli prijestolje. ... Čitaj dalje »

  • Kako dobiti trbušne mišiće

   Kako dobiti trbušne mišiće

   Ovo pitanje se uglavnom postavlja prije ljeta. Bilo da ste muško ili žensko, prije ljeta svi počnu raditi na sebi, a trbušni mišići su veoma osjetljivo područje, pogotovo kod muškaraca koji se žele pokazati na plaži, ali i kod cura koje... Čitaj dalje »

  • Subaru BRZ - ljubav na prvi pogled

   Subaru BRZ - ljubav na prvi pogled

   Subaru je donio na svijet coupe model pod nazivom BRZ. Iako se nagađalo da će biti brži od modela iz Toyote, to ipak nije točno. Subaru je objavio prvi video i službene fotografije interijera kompaktnog sportskog coupea koji bi trebao svim... Čitaj dalje »

  • Veet for men – glatko muško tijelo u par minuta

   Veet for men – glatko muško tijelo u par minuta

   Danas se sve više muškaraca želi riješiti neželjenih dlaka po svome tijelu. Neki to rade iz sportskih razloga kao što to rade plivači ili bicklisti, neki žele istaknuti ono potrošeno vrijeme u teretani, a neki naprosto ne žele dlake na... Čitaj dalje »

  • Top 10 najprodavanijih muških parfema

   Top 10 najprodavanijih muških parfema

   Volite li da vaša draga uvijek lijepo izgleda? Da je lijepo obućena, da nosi neke sexy štikle i pogotovo da nosi na sebi neki zavodljivi miris parfema? Naravno da to volite, pa tko ne bi. Isto vrijedi i za žene. Vole vidjeti svog muškarca... Čitaj dalje »