Anticelulitna masaža - za uklanjane masnih naslaga

Objavljeno 25.09.2012. u kategoriji Zdravlje, Njega tijela

Koliko je potrebno tretmana? Koliko se često mora ići na tretmane? Kako anticelulitna masaža djeluje? Celulit muči sve žene, a to su masne naslage koje se nakupljaju na području bedara i trbuha. Anticelulitnom masažom se ta masnoća smanjuje i bezbrižno možete raditi druge stvari i ne brinuti o kilogramima.

Anticelulitna masaža - za uklanjane masnih naslaga

Foto: Eternalta

Pri anticelulitnoj masaži koristi se anticelulitna krema ili gel. Važno je da imate i par vrlo snažnih ruku. Kratkom masažom u početku potrebno je zagrijati tijelo. Nakon toga koljencima prstiju treba što jače pritiskati. Masira se uvijek prema srcu kako bi cirkulacija bila uspješna. U početku masaža može biti toliko bolna da ostanu i masnice, ali tijelo se prilagodi.. Preporuča se da se i nakon tuširanja na tijelo nanosi anticelulitna krema. Kremu bi trebalo nanositi tijekom cijele godine. Rezultat neće odmah biti vidljiv, ali masaža će na kraju imati dobre rezultate koji će potrajati. Ipak, na masažu uvijek treba redovito dolaziti i ne zanemarivati ukoliko ne želite vratiti celulit.

Jedna terapija, tj. jedan tretman traje oko 30 minuta. Za što bolje rezultate preporuča se tretman barem jednom tjedno. Trebat će vam do 10 tretmana masaže. Osim u salonima tretman možete obaviti i kod kuće uz pomoć partnera ili prijateljice.

Tagovi: anticelulitna masaža, masaža